somebody told me by the killers

Breaking my back just to know your name
Seventeen tracks and I’ve had it with this game
I’m breaking my back just to know your name
But heaven ain’t close in a place like this
Anything goes but don’t blink you might miss
Cause heaven ain’t close in a place like this
I said heaven ain’t close in a place like this
Bring it back down, bring it back down tonight
Never thought I’d let a rumor ruin my moonlight

Well somebody told me
You had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It’s not confidential
I’ve got potential

Ready? Let’s roll onto something new
Taking its toll and I’m leaving without you
I’m ready, let’s roll onto something new

'Cause heaven ain't close in a place like this
I said heaven ain’t close in a place like this
Bring it back down, bring it back down tonight
Never thought I’d let a rumor ruin my moonlight

Well somebody told me
You had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It’s not confidential
I’ve got potential
A rushin’, a rushin’ around

Pace yourself for me
I said maybe baby please
But I just don’t know now
When all I wanna do is try

[x3]
Somebody told me
You had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It’s not confidential
I’ve got potential
A rushin’, a rushin’ around

ga karuan

ntah kenapa gue lebih suka,gue dan temen temen gue yg dulu,yg masih polos,yg belom famous.ga kayak sekarang yg udah kebanyakan famous jadi kebersamaan kita sendiri punah.kalo boleh milih mending kayak dulu deh,ga famous tapi gank gue tetep akur.ckck

hasil kreatifitas gue neh

hasil kreatifitas gue neh

BAND KEDUA FAVORIT GUE

BAND KEDUA FAVORIT GUE

BAND FAVORIT GUE BANGEEETS.

BAND FAVORIT GUE BANGEEETS.

ello adalah penyanyi solo yg gue anggep paling cakep dan paling bagus suaranya di indonesia :)

ello adalah penyanyi solo yg gue anggep paling cakep dan paling bagus suaranya di indonesia :)

love you pull craig david :)

love you pull craig david :)

abang gue nih gaan hahaha

abang gue nih gaan hahaha

SPARING

tadi itu gue sparing sama anak 194.dan yg maen itu bukan anak limas tapi anak anak magical basketball,nah terus gue maen pas quarter ke 2 dan pas gue main gue kan lawan  nya anak cowo smua kan,gue tuh udah grogi aja pas maen eh gue ga nyangka gue bisa nyetak 1 poin,terus keterusan sampe 8 point dan 4 bola.hem ini pertanda kalo gue harus serius sama basket lagi.terimakasih ya ALLAH :)

kocak asli nih si lina geboy,kaga ngeres otak,tapinye kocak pas nyanti pok ame ame.wakakak